THINKProjects.hu

think-projects-logo-dark-mini

SHOPMARK BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Shopmark Bevásárlóközpont

  • SZOLGÁLTATÁS: Projekt Menedzsment és Költségellenőrzés, Műszaki Ellenőrzés
  • MEGRENDELŐ: Diófa Alapkezelő Zrt. (EURO-MALL Kft.)
  • ÁTFUTÁSI IDŐ: 2016 Szeptember – 2018 DecembeR
 

Teljes körű Projekt menedzsment, Költségellenőrzés és műszaki ellenőri szolgáltatásokat láttunk el a Shopmark bevásárlóközpont átépítési és felújítási projekten. Korai fázisban lettünk bevonva a projektbe, miután a beruházási- és tervezési programokat már mi állítottuk össze a Megrendelővel együtt dolgozva.

A projekt magában foglalta az 52.000 m2 bruttó alapterületű Shopmark bevásárlóközpont (korábban Europark néven ismert) teljes körű átépítését és felújítását. A kivitelezési munkák már működés közben megkezdődtek, azonban ezt követően a bevásárlóközpont 4 hónapra bezárt. A kivitelezési munkák magukba foglalták a fő- és oldal homlokzatok teljes cseréjét, új mozgólépcsők és mozgójárdák elhelyezését, a födémáttörések (galériák) újra-definiálását, az éttermi rész (food court) felköltöztetését a földszintről az emeletre, és egy újraértelmezett arculatnak a belsőépítészeti megjelenítését.

Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehettünk Magyarország legnagyobb bevásárlóközpont átépítési és felújítási beruházásában.